[VCB 0165] 4 db Makita 440 szintetikus porzsák - Makita

VCB 0165

 • Termék leírása

  A saját gyártású termékeink, az új gyártási technológiának köszönhetően, az alacsony árak mellett magas színvonalú minőséget biztosítanak!


   


  A szintetikus porzsák a por 99,5%-át kiszűri – sokkal hatékonyabb, mint a normál papír porzsák. 


   


  5 rétegű szakadásbiztos porzsák.    

 • Márkák
 • Kiszerelés
  4 darabos
 • Szállítási határidő
  2-4 nap között Szállítási információk
 • Teljes ár
  3600 Ft ( Az ár tartalmazza az Áfát! )
db

Hozzászólások

Kapcsolódó termékek

X Bezárás

Szállítási információk

Szerződött szállító partnerünk az Express One Magyarország Kft. Az utánvétes számla kiegyenlítését a futárnál lévő banki terminállal is fizetheti.

 

A webshopunkban kiválasztott termékeket a feltüntetett szállítási határidőn belül kézbesítjük, a termékek adatlapján taláható szállítási idők munkanapokra vonatkoznak. A szállítást befolyásoló tényezőkről minden esetben telefonon, SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a vásárlót.

 

Magyarország területén szállítási díjunk kiskereskedelmi felületen egységesen bruttó 990 Ft. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

 

3 vagy több termék rendelése esetén a szállítási költséget mi álljuk!

 

A számlázási cím mellett külön szállítási címet is lehetősége van megadni, ennek megfelelően változtatható, hogy otthonába vagy munkahelyére, esetleg egy másik címre kéri az aktuális megrendelés szállítását.

 

A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

 

A hétvégi és munkaszüneti napokon leadott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!

 

Cégünk külföldre történő szállítást a magyar nyelvű webáruházán keresztül nem vállal.