Ghibli Power WD36 P/I (AS-8) ipari porszívó + Ajándék 1 csomag Syntecon porzsák VAC 0013

VAC 0013

 • Termék leírása

  Összteljesítmény: 1250 / 1100 W


  Légszállítás: 71 l/s


  Tartály űrtartalma: 35 liter, Hasznos űrtartalom: 25 liter


  Szívócső hossz: 2,5 m


  Szívócső átmérő: 3,6 cm


  Hálózati kábel hossz: 15 m


  Súly nettó: műanyag bevonattal 9 kg, inox bevonattal (IK)9,5 kg


  Méretek: 50-38-68,5 (hossz-szélesség-magasság) cm 


  Zajszint: (DIN 45635 1-1,5 m) 60 dB


  Feszültség: (V/HZ/A)230/1/50


   


  Felszereltség:  2,5 m gégecső, kétrészes fémcső, négyféle szívófej.


  Főként szállodák és vendéglátó helyek ipari porszívója!


  Egymotoros por és vízszívó, kemény burkolatok takarítására. 27 literes nettó tartálykapacitása és mérete miatt kisebb munkák elvégzésére ideális. A legújabb fejlesztésű by-pass rendszerű turbina folyamatos munkavégzésnél sem melegedik túl. A gép nagy teljesítménye mellett is halk üzemű. Alaptartozéka a 2,5 m gégecső, a két részes fémcső és a négy féle szívófej. Kiegészíthető szőnyegporszívó fejjel, hepa-szűrővel, NYLON előszűrővel

 • Márkák
 • Kiszerelés
  1 darabos
 • Szállítási határidő
  2-4 nap között Szállítási információk
 • Teljes ár
  151900 Ft
db

Hozzászólások

Kapcsolódó termékek

X Bezárás

Szállítási információk

Szerződött szállító partnerünk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztika Kft, illetve az MPL. Az utánvétes számla kiegyenlítését a futárnál lévő banki terminállal is fizetheti.

 

A webshopunkban kiválasztott termékeket a feltüntetett szállítási határidőn belül kézbesítjük, a termékek adatlapján taláható szállítási idők munkanapokra vonatkoznak. A szállítást befolyásoló tényezőkről minden esetben telefonon, SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a vásárlót.

 

Magyarország területén szállítási díjunk kiskereskedelmi felületen, GLS utánvétellel  bruttó 2190 Ft, MPL utánvéttel 1990 Ft bankkártyás és előre utalásos fizetési mód esetén pedig 1490 Ft. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

A környezettudatosság jegyében vevőink alapértelmezett módon digitális formában kapnak számlát. Amennyiben papír alapon is szeretne számlát kapni, szándékát kérjük előre jelezze!

  

A számlázási cím mellett külön szállítási címet is lehetősége van megadni, ennek megfelelően változtatható, hogy otthonába vagy munkahelyére, esetleg egy másik címre kéri az aktuális megrendelés szállítását.

 

A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

 

A hétvégi és munkaszüneti napokon leadott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!

 

Cégünk külföldre történő szállítást a magyar nyelvű webáruházán keresztül nem vállal.