Vásárlói útmutató

 

Az alábbi képekkel illusztrált leírással szeretnénk bemutatni és megkönnyíteni a keresés és vásárlás menetét.

 

 

Keresés:

 

 

 

 

 

A főoldalon található keresőben először válassza ki a keresett termék kategóriáját, majd a gyártót. Ezután kezdje el begépelni a típust, a legördülő listából válassza ki a termékének pontos típusát, majd kattintson a keresés gombra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután elvégezte a keresést az oldal kilistázza az Ön által keresett típushoz tartozó termékeket, ezután nincs más dolga, mint rákattintani a kép alatt található leírásra, így megjelenik a termék részletes nézete, és lehetőség nyílik a megvásárlására.

 

 

Vásárlás:

 

 

 

 

A termék oldalát legörgetve találja meg a bevásárlókosár gombot, erre rákattintva kezdheti meg a vásárlás folyamatát. A darabszám megadása után kattintson a gombra.

 

 

 

 

Miután rákattintott a gombra a termék hozzáadódik a kosarának tartalmához, ha nem kíván több terméket vásárolni nincs más dolga, mint a lap tetején a piros bevásárlókosárra kattintani.

 

 

Ezután megjelenik a bevásárló kosarának a tartalma, ahol lehetősége nyílik a termék törlésére, darabszámának módosítására. Ha ezzel kész kattintson a megrendelés folytatása gombra.

 

 

 

 

Személyes adatai, illetve szállítási adatok megadása utána a tovább gombra klikkelve megjelenik az adatok ellenőrzése oldal. Amennyiben helyesek az Ön által megadott adatok a megrendelés befejezése gombra kattintva elküldheti megrendelését.

 

 

 

 

Megrendeléséről az oldal automatikusan e-mail üzenetet küld Önnek.

 

Sikeres vásárlást kívánunk!

 

Portech Hygiénia Kft.