Ghibli T1 háti porzsákos porszívó + Ajándék 1 csomag Syntecon porzsák VAC 0011

VAC 0011 Ipari porszívó-száraz üzemű

 • Termék leírása

   


  Maximális teljesítményfelvétel: 1450 W


  Minimális teljesítmény: 1350 W


  Elektromos jellemzők:  (V/~/HZ/A)220-240/1/50-60


  Maximális szívóteljesítmény: 29 /290 mbar        


  Légszállítás: 51  l/sec   


  Porzsák űrtartalma: 3,3 l                


  Zajszint: (DIN 45635 1-1,5 m ) 60 dB     


  Csatlakozókábel hossza: 15 m


  Súly: 4,8 kg


  Méret: 24 X 24 X 49,5 cm


   


  A műszaki adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak !


   


  Felszereltség: gégecső, négy féle porszívófej


   


  Irodák, sűrűn bútorozott helyiségek, illetve közlekedési eszközök takarítására alkalmas, nagy teljesítményű háti porszívó. A szívómotor egyedi módon hővédelemmel van ellátva. A porszívón elhelyezkedő oldalnyílásokon távozik a dupla filter által megszűrt levegő, hogy a még tisztítandó felületen ne kavarja fel a port.


   


  A porszívón külön tárolóhely van az alkatrészeknek és a vezetéknek. Könnyen, praktikusan kezelhető.Tripla szűrés (gyapjú zsák, szűrő filter és szűrő patron)Használt levegő szűrő. Motor túlterhelés elleni védelem. Kompakt, könnyű, könnyen kezelhető és erős háti porszívó.


   


     Szállítási idő: 10-15 nap

 • Márkák
 • Kiszerelés
  1 darabos
 • Szállítási határidő
  Ismeretlen Szállítási információk
 • Teljes ár
  142995 Ft
db

Hozzászólások

Kapcsolódó termékek

X Bezárás

Szállítási információk

Szerződött szállító partnerünk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztika Kft, illetve az MPL. Az utánvétes számla kiegyenlítését a futárnál lévő banki terminállal is fizetheti.

 

A webshopunkban kiválasztott termékeket a feltüntetett szállítási határidőn belül kézbesítjük, a termékek adatlapján taláható szállítási idők munkanapokra vonatkoznak. A szállítást befolyásoló tényezőkről minden esetben telefonon, SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a vásárlót.

 

Magyarország területén szállítási díjunk kiskereskedelmi felületen, GLS utánvétellel  bruttó 2190 Ft, MPL utánvéttel 1990 Ft bankkártyás és előre utalásos fizetési mód esetén pedig 1490 Ft. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

A környezettudatosság jegyében vevőink alapértelmezett módon digitális formában kapnak számlát. Amennyiben papír alapon is szeretne számlát kapni, szándékát kérjük előre jelezze!

  

A számlázási cím mellett külön szállítási címet is lehetősége van megadni, ennek megfelelően változtatható, hogy otthonába vagy munkahelyére, esetleg egy másik címre kéri az aktuális megrendelés szállítását.

 

A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

 

A hétvégi és munkaszüneti napokon leadott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!

 

Cégünk külföldre történő szállítást a magyar nyelvű webáruházán keresztül nem vállal.