Ulka NME3 (230V 16W) BAR M 100/BAR M 110/BAR M 200.../5132100900 szivattyú VWP 0011

VWP 0011

 • Termék leírása

  A háztartási használatra tervezett szivattyúk többféle elv mentén is működhetnek, ezek leggyakoribbika a centrifugálszivattyú-elv. A szivattyú működését egy elektromos vagy egyéb meghajtással működő, forgó mozgást generáló motor biztosítja. Ezt a forgó mozgás gondoskodik a folyadék szállításáról.


   


  Gyártó:                    Ulka
  Teljesítmény:           16 W
  Feszültség tipus:      AC
  Feszültség:              230 V
  nyomás:                  2,5 bar

 • Csomag tartalma

  1db. kávégép szivattyú

 • Márkák
 • Kiszerelés
  1 darabos
 • Szállítási határidő
  2-4 nap között Szállítási információk
 • Teljes ár
  6980 Ft ( Az ár tartalmazza az Áfát! )
db

Hozzászólások

Kapcsolódó termékek

X Bezárás

Szállítási információk

Szerződött szállító partnerünk az GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztika Kft. Az utánvétes számla kiegyenlítését a futárnál lévő banki terminállal is fizetheti.

 

A webshopunkban kiválasztott termékeket a feltüntetett szállítási határidőn belül kézbesítjük, a termékek adatlapján taláható szállítási idők munkanapokra vonatkoznak. A szállítást befolyásoló tényezőkről minden esetben telefonon, SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a vásárlót.

 

Magyarország területén szállítási díjunk kiskereskedelmi felületen egységesen bruttó 1290 Ft. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

  

A számlázási cím mellett külön szállítási címet is lehetősége van megadni, ennek megfelelően változtatható, hogy otthonába vagy munkahelyére, esetleg egy másik címre kéri az aktuális megrendelés szállítását.

 

A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

 

A hétvégi és munkaszüneti napokon leadott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!

 

Cégünk külföldre történő szállítást a magyar nyelvű webáruházán keresztül nem vállal.