Univerzális turbó porszívófej ACS 0016

ACS 0016

 • Termék leírása

  Bármilyen típusú kerek profilu csőhöz csatlakoztatható! Ez a strapabíró porszívófej alkalmas hideg-és melegburkolat, kárpit és szőnyeg porszívózására. A beépített hengerkefe a fej mozgatása közben forog, így fellazítja a szennyeződést és megkönnyíti a porszívózást. Méret: Ø 30-40 mm


   


  Levegő működés (szívóerő és légáramlás által forgatott kefe)
  A szívóerőt 25%-kal növeli
  Szennyeződés, haj, szőr, cérna, stb. igen hatékony eltávolítására
  Szőnyeg szívása + kefélése + söprése + ütögetése
  Gumi bevonatú oldalsó elemek a bútorok és falak védelmére
  Gumi kerekek a keménypadlón történő egyszerű irányításhoz
  A kényelmes tisztítás érdekében szétszedhető
  Legalább 1000W teljesítményű porszívókhoz
  Méretek: 288 x 293 x 96 mm


 • Csomag tartalma

  1db. hengerkefés (turbó) porszívófej

 • Márkák
 • Kiszerelés
  1 darabos
 • Szállítási határidő
  2-4 nap között Szállítási információk
 • Teljes ár
  6590 Ft
db

Hozzászólások

Kapcsolódó termékek

X Bezárás

Szállítási információk

Szerződött szállító partnerünk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztika Kft, illetve az MPL. Az utánvétes számla kiegyenlítését a futárnál lévő banki terminállal is fizetheti.

 

A webshopunkban kiválasztott termékeket a feltüntetett szállítási határidőn belül kézbesítjük, a termékek adatlapján taláható szállítási idők munkanapokra vonatkoznak. A szállítást befolyásoló tényezőkről minden esetben telefonon, SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a vásárlót.

 

Magyarország területén szállítási díjunk kiskereskedelmi felületen, GLS utánvétellel  bruttó 2190 Ft, MPL utánvéttel 1990 Ft bankkártyás és előre utalásos fizetési mód esetén pedig 1490 Ft. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

A környezettudatosság jegyében vevőink alapértelmezett módon digitális formában kapnak számlát. Amennyiben papír alapon is szeretne számlát kapni, szándékát kérjük előre jelezze!

  

A számlázási cím mellett külön szállítási címet is lehetősége van megadni, ennek megfelelően változtatható, hogy otthonába vagy munkahelyére, esetleg egy másik címre kéri az aktuális megrendelés szállítását.

 

A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

 

A hétvégi és munkaszüneti napokon leadott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!

 

Cégünk külföldre történő szállítást a magyar nyelvű webáruházán keresztül nem vállal.