Zelmer Syrius/Cobra/Magnat/Elf/Flip/Meteor/Wodnik Duo/Delfin/Aquawelt/17004099 szintetikus porzsák VCB 0027

VCB 0027

 • Termék leírása

  A szintetikus porzsák a por 97%-át kiszűri – sokkal hatékonyabb, mint a normál papír porzsák. 5 rétegű szakadás biztos porzsák.


   


  A porzsák cseréjekor helyezzen egy illatosító rudat az új porzsákba, így nem csak tiszta, de illatos is lesz otthona!
  Illatosítónkat keresse a VCB 0074 és VCB 0074-2-3-4-es cikkszámon!


 • Csomag tartalma

  4db. gyári szintetikus porzsák

 • Márkák
 • Kiszerelés
  4 darabos
 • Szállítási határidő
  2-4 nap között Szállítási információk
 • Teljes ár
  3695 Ft
db

Hozzászólások

Kapcsolódó termékek

X Bezárás

Szállítási információk

Szerződött szállító partnerünk az GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztika Kft. Az utánvétes számla kiegyenlítését a futárnál lévő banki terminállal is fizetheti.

 

A webshopunkban kiválasztott termékeket a feltüntetett szállítási határidőn belül kézbesítjük, a termékek adatlapján taláható szállítási idők munkanapokra vonatkoznak. A szállítást befolyásoló tényezőkről minden esetben telefonon, SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a vásárlót.

 

Magyarország területén szállítási díjunk kiskereskedelmi felületen, utánvétellel  bruttó 1990 Ft, bankkártyás és előre utalásos fizetési mód esetén pedig 1290 Ft. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

A környezettudatosság jegyében vevőink alapértelmezett módon digitális formában kapnak számlát. Amennyiben papír alapon is szeretne számlát kapni, szándékát kérjük előre jelezze!

  

A számlázási cím mellett külön szállítási címet is lehetősége van megadni, ennek megfelelően változtatható, hogy otthonába vagy munkahelyére, esetleg egy másik címre kéri az aktuális megrendelés szállítását.

 

A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

 

A hétvégi és munkaszüneti napokon leadott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel!

 

Cégünk külföldre történő szállítást a magyar nyelvű webáruházán keresztül nem vállal.